NVVN > Lidmaatschap

Lidmaatschap

Als lid van de NVVN geniet u diverse privileges.

Wij houden u op de hoogte van alle activiteiten die de NVVN voor haar leden organiseert. Een greep uit het veelzijdige NVVN-programma: de Nacht van de VN, Model UN (nabootsing besluitvorming VN), lezingen, samenwerking met studenten, cursussen, viering jubilea, Algemene Ledenvergadering, etc.

Bovendien voorziet de redactie van VN Forum u als NVVN-lid regelmatig van vooraankondigingen over de nieuwe artikelen. Daarnaast ontvangt u vanuit de redactie ‘nieuwssignalementen’: korte analyses, vers van de pers.

U heeft, wanneer u daar interesse voor heeft, ook de mogelijkheid om actief bij te dragen aan de NVVN, en de idealen waar de vereniging voor staat.

De kosten zijn per jaar:

Omschrijving Prijs
Volwassenen € 45,00
Jongeren tot 25 jaar € 20,00
Organisaties € 80,00

Hierbij treft u het lidmaatschapformulier aan en een machtigingsformulier indien u per incasso wenst te betalen. Omdat een handtekening is vereist, is het helaas niet mogelijk om digitaal de aanmelding af te ronden. Wij verzoeken u dit document te printen en ingevuld en ondertekend terug te sturen. Hartelijk welkom als lid van de NVVN!

U kunt zich als lid of abonnee afmelden door een brief te sturen aan de NVVN via het adres hieronder.

NVVN Secretariaat
o.v.v. Lidmaatschap NVVN
Postbus 97867
2509 GH Den Haag

Als u niet kunt printen dan kunt u om lid te worden ook per post of per e-mail (info@nvvn.nl) de volgende gegevens aan het secretariaat doen toekomen: uw volledige naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres. NVVN heeft als ING bankrekeningnummer:  NL26 INGB 000 585 6703.

Declaraties voor gemaakte reizen/werkelijke kosten voor de NVVN in het kader van een activiteit: Indien u een declaratie wenst te doen, kunt u hiertoe het formulier opvragen via info@nvvn.nl.